Ons team

Een enthousiast team van medewerkers helpt ons elke dag weer om Grappe de Raisins bijzonder te maken.

In de keuken zorgen Viviane Derudder, Magda Trzcinska en Diana Ciurba elke dag opnieuw voor vers bereide gerechten.

Al van bij het begin maken Sandra Borgers en Els Derpoorter deel uit van ons team. Zij helpen u met kennis van zaken en staan in voor een professionele bediening. Met hun liefde voor kaas helpen ze u bij de samenstelling van een gevarieerde en smaakvolle kaasschotel.

Heel wat jonge mensen geven elke dag op enthousiaste wijze weer het beste van zichzelf.
Hanne Calis en Emily Vandecapelle zorgen elke dag voor een piekfijne toonbank met dagverse bereidingen en de beste charcuterie uit binnen- en buitenland.
Fencko Scherrens en Lawrence Topper zorgen voor een fruitetalage die alle voorbijgangers doet watertanden.

Zaakvoerders Jan Hannon en Geert Horsten zijn gapassioneerd door smaakvolle kwaliteit en streven ernaar om zowel klanten als de teamleden hierin te laten delen.